Buurmalsen

Minimalisering Gezondheidszorg

lamp

Per april 2002 is de gezondheidszorg in onze regio sterk achteruitgaan. Vroeger kon je in geval van nood altijd terecht bij een huisarts en / of apotheek in de omgeving. Dit is nu veranderd, buiten winkeltijden is er in het hele gebied tussen Beesd en Opheusden nog maar één punt waar je voor medische zorg en geneesmiddelen terecht kunt. Een huisarts is alleen nog aanwezig in Tiel en een apotheek in één van de plaatsen in het gebied. In geval van pech kost het dus minimaal een uur om medicijnen op te halen. Indien u niet de beschikking heeft over een auto dient u zelf vervoer te regelen voor eigen kosten met b.v. een taxi, zonder eigen auto is het misschien sneller te wachten tot de volgende winkelopeningstijd!

Wij proberen hier op Buurmalsen.com onze dorpsgenoten te voorzien van de meest actuele informatie, aangezien de gezondheidszorg geen enkele medewerking verleend zijn wij voor deze informatie volledig afhankelijk van wat wij in de pers kunnen vinden, indien er uit de hoek van de gezondheidszorg informatie komt zullen wij dit op deze site zo snel mogelijk beschikbaar stellen. Wij hebben geprobeerd via telefoon en email zo veel mogelijk informatie te krijgen maar helaas heeft niemand uit de betreffende organisaties de moeite genomen te antwoorden. Het vermelde telefoonnummer van de lange dienst apotheek hebben wij via een list verkregen want niemand was bereid het nummer officieël te verstrekken. Zodoende kunnen wij geen garantie geven op het actueel zijn van dit nummer.

We hopen dat de mensen uit de gezondheidszorg die nog klantgericht denken in staat zijn om een meer klantvriendelijke oplossing te vinden en deze klantonvriendelijke trend weten te keren. Wij hebben ons standpunt aan het ministerie van WVC medegedeeld.

home   ©   webdesign MakingThePages b.v.